Stöd oss

Din viktigaste julklapp

 

Ett friskt liv är ingen självklarhet.

För många barn finns inför julen bara en önskan.

Önskan om ett friskt liv kan bli verklighet för kroniskt sjuka barn genom en gåva till barnforskningen. Genom forskning kan vi ge fler barn och unga möjligheten att leva ett friskare liv.

Skänk en gåva och ladda ner ett vackert gåvobevis här.

Swisha din gåva till 123 90 00 142

Din viktiga gåva

 

Ett friskt liv är ingen självklarhet.

Värdet av ett friskt liv är avgörande för barn med kroniska sjukdomar och deras familjer, samtidigt som vinsterna för samhället är mycket stora.

Att barn och ungdomar är friska kan inte tas för givet, därför behöver barnforskning stöd. Genom forskning kan vi ge fler barn och unga möjligheten att leva ett friskare liv. Specifik forskning behövs, barn är inte små vuxna.

Att stödja viktig barnforskning är vår uppgift i Stiftelsen Barnforskningen men också att sprida kunskap kring varför barnforskning är viktig, vad för spännande forskning vi stödjer och framförallt berätta om våra olika  stipendiater och våra forskare.

Astrid Lindgrens Barnsjukhus har en unik kompetensbredd och närhet mellan klinisk forskning och patientvård, vilket ger de bästa förutsättningar att omsätta forskningen till nytta för patienter.

 

Vi på Stiftelsen Barnforskningen ser fram emot dina gåva, stor eller liten, alla bidrag är viktiga.

Stöd oss och ladda enkelt ner vårt gåvobevis här.

Hjälp oss att förebygga barns allvarliga och kroniska sjukdomar

Genom ditt bidrag kan vi fortsätta stödja forskningen kring barnsjukdomar vid Astrid Lindgrens Barnsjukhus och Karolinska Institutet. Vi kan göra skillnad för kroniskt sjuka barn i Sverige och världen och ge barn som drabbas av sjukdomar i tidig ålder möjligheten att leva ett friskt liv. Insamlade medel går till forskning för att förebygga att barn drabbas av allvarliga och kroniska sjukdomar samt för att hjälpa dem som drabbas av dessa sjukdomar i tidig ålder.

Swisha din gåva till 1239000142

barnforskningen_swish
swish-logo-neg
90-konto-vit

Plusgiro 90 00 14-2 Bankgiro 5186-4993

Bidra till livsviktig forskning

Som privatperson eller företag kan du stödja vår stiftelse genom att skänka valfritt belopp via swish, bankgiro eller plusgiro. Du kan även bidra till vår stiftelse genom att sprida kunskap om den till andra, det är lika mycket värt.

Skicka mail till info@barnforskningen.se så återkommer vi med fint gåvobevis till dig alternativt ladda ner det här.

Skicka valfritt bidrag via:
Swish
123 900 01 42
Bankgiro 5186-4593
Plusgiro 90 00 14-2

Boken som ger barn svar på livsviktiga frågor

Astrid Lindgrens skrivna ord väckte kraft, gav tröst och förändrade världen. I hennes anda presenterar vi därför boken "Sagor om oss", en antologi med korta berättelser i sagoform om barn med olika kroniska barnsjukdomar. Boken är skriven av kända och okända författare, alla med en egen erfarenhet av den sjukdom deras saga handlar om. Vi hoppas med boken göra det lättare för föräldrar till svårt sjuka barn att prata om sjukdomarna med hjälp av berättelser där barnens känslor och fantasier kan få stå i centrum.


Beställ boken här

Bli Barnforskningens företagsvän 2021

Ni som företag har möjlighet att göra skillnad för barn i Sverige och världen tillsammans med oss. Gör era medarbetare stolta och visa era kunder och samarbetspartners att ni gör en livsviktig insats för barnens framtid. Genom att bli vår Företagsvän skänker ert företag ett bidrag till vår stiftelse så att vi kan fortsätta stödja forskningen kring barnsjukdomar vid Astrid Lindgrens Barnsjukhus. Som Företagsvän till Stiftelsen Barnforskningen får ni ett diplom, vårt nyhetsbrev och tillgång till digitalt material så att ni kan visa ert engagemang både internt och externt under ett år.

Bli Företagsvän genom att kontakta:
cari.harderup@barnforskningen.se

Ni kan stödja oss på olika nivåer, från 5 000 till 30 000 kr.

Skriv vilket av nedan paketen ni önskar. Vi skickar sedan allt material samt faktura till er. Gåvobevis kan ni ladda ner här.

Lilla paketet - 5 000 kr

Diplom

E-mailsignatur Företagsvän 2021

Ert företagsnamn med länk på Barnforskningen.se

Mellanpaketet - 15 000 kr

Diplom

E-mailsignatur Företagsvän 2021

Ert företagsnamn med länk på Barnforskningen.se

Material till sociala medier (bild + text)

Banner till egen webb

Stora paketet - 30 000 kr

Diplom

E-mailsignatur Företagsvän 2021

Ert företagsnamn med länk på Barnforskningen.se

Material till sociala medier (bild + text)

Banner till egen webb

Kommunikationstext för fakturor och lönespecifikationer

Om ni vill diskutera större donationer, skicka gärna ett mail till cari.harderup@barnforskningen.se så återkommer vi.

Stiftelsen har ett 90-konto och står under tillsyn av Svensk Insamlingskontroll.